Het Iber Lengua Team

“De essentie van een taal schuilt zelden alleen in de grammatica”.
Een eenvoudige regel met een eenvoudig concept.

Toch geeft het in één zin de filosofie van ‘ons’ bedrijf weer.

Ik zeg opzettelijk ‘ons’ bedrijf… omdat Iber Lengua bestaat uit een groot team van vakmensen met maar één doel voor ogen …
de beste zijn.
Wil je tot de beste behoren dan moet je kwaliteit leveren. Met ons uiterst gemotiveerde team garanderen wij deze kwaliteit.
Een taleninstituut kan uitsluitend kwaliteit leveren met een goed functionerende en gemotiveerde organisatie die ondersteuning kan bieden aan opdrachtgevers, cursisten en docenten.

Met gepaste trots mag ik stellen dat Iber Lengua dat biedt.
Als u mij persoonlijk zou vragen wat typerende kenmerken van het Iber Lengua team zijn, dan antwoord ik zonder enige twijfel; de hoge mate van betrokkenheid, humor, stressbestendigheid, enthousiasme en natuurlijk professionaliteit. Het is dan ook logisch dat wij in al onze activiteiten de hoogste prioriteit geven aan het leveren van kwaliteit en optimale begeleiding.

Waarom is taal zoveel meer dan alleen grammatica?
Op deze website leggen wij u dat graag uit en ik hoop dat ‘onze’ filosofie ook die van u mag worden.
Iber Lengua is een landelijk opererend CEDEO-erkend en CRKBO-geregistreerd taleninstituut gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen in 20 talen voor taal-, communicatie-, en cultuurtrainingen voor bedrijfsleven, overheid en particulieren. Iber Lengua verzorgt trainingen in het eigen trainingscentrum in Haarlem, maar ook in-company door heel Nederland. Voor NT2-trainingen zelfs tot op de werkvloer. Daarnaast heeft Iber Lengua sinds 1998 de avondcursussen overgenomen, die voordien door de Kamer van Koophandel Amsterdam werden verzorgd. Tevens verzorgt Iber Lengua branchegerichte trainingen in samenwerking met diverse brancheorganisaties. Buiten de hierboven omschreven zakelijke trainingen begeleidt Iber Lengua personen, die (voor korte of langere tijd) worden uitgezonden, door middel van taal- en cultuurtrainingen.
Iber Lengua kent in al haar activiteiten de hoogste prioriteit toe aan kwaliteit en een optimale begeleiding. Dit wordt onder meer weerspiegeld in het volledig op maat maken van het lesmateriaal ten aanzien van het desbetreffende vakjargon. Ook het door ons gepresenteerde vocabulaire en de cases zijn toegespitst op de aard van het bedrijf en de functie van de deelnemers.
Close Menu